Belastingservice

belastingserviceBureau Van der Leeden verzorgt uw belastingzaken goed, vlot én tegen een schappelijk tarief. Maak daarom gebruik van onze Belastingservice. Wij zijn bij de belastingdienst geregistreerd als Belastingconsulent. Onder onze Belastingservice kunnen wij de volgende diensten voor u verrichten:

 • Aangifte inkomstenbelasting*
 • Verzoek voorlopige teruggave*
 • Aanvragen en wijzigen belastingtoeslagen*
 • Verzoek uitstel aangifte inkomstenbelasting
 • Jaarruimteberekening lijfrentevoorziening
 • Verzoek om belastingmiddeling

*De tarieven voor deze diensten kunt u vinden in onze Dienstenwijzer. Bij de overige diensten rekenen wij ons uurtarief.

Afspraak maken  ▶

Bent u al klant bij ons?  Kies dan voor de module belastingservice  naast  uw serviceovereenkomst.  U betaalt dan € 15,- per maand voor alle diensten, voor u en uw partner, uitgezonderd het verzoek om belastingmiddeling. Bent u nog geen klant dan krijgt u eerst een offerte voor de diensten die u wilt afnemen.

Lees meer...

Hoe werkt het?

 1. U geeft ons opdracht uw belastingzaken te regelenBelastingdienst_Amsterdam_1
 2. Wij sturen u een opgave van de benodigde gegevens
 3. Wij voeren de dienstverlening uit
 4. U ontvangt een kopie van de aangifte en verzoeken om belastingtoeslagen
 5. U ontvangt een factuur van ons (bij de serviceovereenkomst ontvangt u geen factuur maar incasseren wij maandelijks de vergoeding)

Is uw situatie  complex?

Het kan zijn dat uw situatie vraagt om een grondige analyse van inkomsten en aftrekbare kosten. Het komt vaak voor dat niet bekend is wat er van de hypotheekrente aftrekbaar is en wat niet. Of dat u bijzondere aftrekposten hebt, zoals ziektekosten, studiekosten e.d. Bij aan- en verkoop van een woning, ook wanneer dat in het verleden het geval is geweest, en bij echtscheiding luistert de belastingaangifte heel nauw en vraagt dit om extra aandacht. Maak een afspraak met ons voor een intakegesprek. Dat bespaart tijd en geld en zorgt voor een correcte belastingaangifte. Wij rekenen een bijdrage voor het gesprek van € 75,-.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

* vereiste invoer
Afspraak maken