Budgetcoach

budgetcoach

Weet u precies wat u verdient en wat u maandelijks uitgeeft? Heel veel mensen hebben onvoldoende inzicht in hun financiën. Hierdoor bestaat het risico dat de uitgaven structureel hoger zijn dan de inkomsten. Schulden nemen dan toe of spaarsaldi slinken. Schakel een Budgetcoach in om problemen te verhelpen en – nog  belangrijker – te voorkomen.

Het belang van budgetteren geldt voor iedereen. Zonder een goed huishoudboekje en een ijzeren discipline loopt u op korte termijn grote financiële risico’s. Ook op langere termijn zult u uw doelstellingen mogelijk niet halen.

Afspraak maken  ▶

Budgetcoaching voor u

Heeft u behoefte aan begeleiding bij het voeren van een gezonde financiële huishouding? Wij zijn dan uw Budgetcoach. Wij gaan het volgende voor u doen:

  • U krijgt een intake- en coachingsgesprek
  • Wij helpen u bij de inrichting van uw administratie
  • We stellen een evenwichtig budgetplan voor u op
  • Wij kijken als financieel professional naar uw financiële producten, zoals hypotheek en verzekeringen, en doen vrijblijvend aanbevelingen
  • Wij helpen u al uw uitgaven via een bankboek bij te houden
  • Na een half jaar voeren wij een evaluatiegesprek

Ons tarief voor Budgetcoaching bedraagt € 450 excl. btw. Dit bedrag verdient u snel terug. De positieve effecten op uw financiën na budgetcoaching zijn groot en blijvend van aard. U investeert bovendien in uw eigen financiële toekomst. Hoe belangrijk is dat?

 

Maak een afspraak voor Budgetcoaching.

 

* vereiste invoer
Afspraak maken