Hypotheken

HypotheekDe hypotheken van Bureau Van der Leeden worden altijd op maat geadviseerd. De beste hypotheek is immers de hypotheek die het best past bij uw specifieke situatie. Dat kan de meest voordelige zijn maar dat kan ook een variant met wat hogere maandlasten zijn. In dat geval dan wel met andere – beter passende – voorwaarden. Het is in uw belang dat er eerst een grondige analyse van uw persoonlijke financiële situatie gemaakt wordt. Daarna is het van belang dat u zich professioneel laat adviseren.

De hypotheek van Bureau Van der Leeden is altijd een hypotheek waarbij een uitgebreid persoonlijk financieel plan wordt opgesteld. Daarmee worden inkomens- en vermogensrisico’s in kaart gebracht en wordt ook geadviseerd hoe deze opgevangen kunnen worden. Bovendien motiveren wij de gemaakte keuzes binnen het advies. Dit draagt bij aan uw vertrouwen. Onze hypotheek is de meest voordelige hypotheek binnen de grenzen van uw mogelijkheden en wensen.

Afspraak maken  ▶ Lees meer...

Voor een overzicht van alle hypotheekvormen en een uitleg klik hier.

Voor u hebben wij altijd de scherpste hypotheekrentetarieven. U ontvangt bovendien rentekorting wanneer dat in uw situatie van toepassing is. Dit kan te maken hebben met uw leeftijd, soort woning en de hoogte van de hypotheek. Wilt u weten wat onze laagste rente is in uw situatie? Vraag het ons.

Wij zijn Erkend Hypotheek Adviseur. In het filmpje wordt uitgelegd wat wij voor u doen bij hypotheekadvies.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

* vereiste invoer
Afspraak maken