Over ons

Standing Out Of The CrowdBureau Van der Leeden is een regionaal werkend intermediair voor financiële diensten. Wij zijn er voor particulieren, zzp’ers en DGA’s van kleine ondernemingen die behoefte hebben aan deskundig en onafhankelijk financieel advies. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke en integrale benadering van (complexe) financiële vraagstukken. U betaalt voor onze diensten een reëel tarief dat vooraf met u besproken wordt. Wij geloven dat dit een écht onafhankelijke werkwijze aan onze zijde waarborgt.

Wederzijds belang

Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan daarmee nadrukkelijk voor kwaliteit boven kwantiteit. Door u te voorzien van goed advies bent u in staat de juiste financiële beslissingen te nemen. Dit bespaart u niet alleen veel tijd maar kan u in veel gevallen aanzienlijke besparingen en financieel voordeel opleveren. Goed advies betaalt zich altijd terug. En daar heeft iedereen belang bij.

Afspraak maken  ▶

Lees meer...

Financiële ontzorging

Onze primaire focus ligt in het geven van hoogwaardig advies. U heeft bij ons de mogelijkheid periodiek vervolgadvies te ontvangen. Op basis van een serviceovereenkomst hebben wij tweejaarlijks contact met u in een persoonlijk onderhoud. Op deze wijze willen wij u financieel volledig ontzorgen. We helpen u om financieel fit te worden, en belangrijker nog: om ook financieel fit te blijven. Want alleen dan kunnen financiële doelen ook daadwerkelijk worden behaald en kunnen wij ervoor waken dat u geen onnodige financiële risico’s loopt.

Kennis van zaken

Om u altijd op het hoogst mogelijke niveau te kunnen adviseren schenken wij maximaal aandacht aan het uitbreiden van onze kennis en het onderhouden hiervan door middel van permanente educatie. Wij gebruiken vooruitstrevende planningsoftware en rekenmodellen om u maximaal inzicht te kunnen geven in uw financiële huishouding. Daarbij stellen wij úw belang altijd op de eerste plaats.

Bureau Van der Leeden beschikt over de volgende vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12020497 voor adviseren en bemiddelen:

  • Betaalrekeningen
  • Consumptief krediet
  • Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen
  • Elektronisch geld
  • Hypotheken
  • Levensverzekeringen
  • Schadeverzekeringen
  • Spaarrekeningen

Kies voor onafhankelijk advies! Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

* vereiste invoer
Afspraak maken