Betrouwbare adviseur

Financieel advies vraagt u niet aan de eerste de beste. U zoekt een betrouwbare adviseur, een professional die naar u luistert, u begrijpt, met u meedenkt en zich aan de afspraken houdt. Kies daarom voor Bureau Van der Leeden.

Wij staan voor professionele en transparante dienstverlening. Onze klanten waarderen ons hiervoor. Advieskeuze.nl geeft consumenten de mogelijkheid ons kantoor en het ontvangen advies te beoordelen. Dit help ons de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en het helpt ook andere consumenten ons te vinden wanneer zij advies nodig hebben.

flyer-advieskeuzeondersteund door consumentenbond

Onafhankelijk en persoonlijk

Bureau Van der Leeden is een onafhankelijk advieskantoor. Uw keuze voor een financieel adviseur zal worden bepaald door uw behoefte aan onafhankelijkheid in het advies en de mate waarin u persoonlijk contact belangrijk vindt. De volgende matrix maakt dit duidelijk.

Afspraak maken  ▶

Lees meer...

De markt voor financiële producten en advies bestaat uit vier distributiekanalen.

  1. Direct writers (u heeft meestal alleen per telefoon of e-mail contact met medewerkers van een bank/verzekeraar)
  2. Banken/verzekeraars met adviseurs in loondienst (advies en bemiddeling in het productpalet van de bank/verzekeraar zelf
  3. Onafhankelijke intermediairs (advies mogelijk over ieder product in de markt, bemiddeling die alle zorgen uit handen neemt)
  4. Vergelijkingssites (u regelt alles zelf, u ontvangt geen advies, u bent zelf verantwoordelijk voor alles wat u doet)

Integrale dienstverlening

Bureau Van der Leeden biedt u alle financiële diensten onder één dak:

Omdat wij uw situatie integraal benaderen worden tegengestelde of overlappende adviezen voorkomen. Zo houden we bij het bepalen van de aflossing van uw hypotheek nadrukkelijk rekening met uw pensioenvooruitzicht. Omdat wij uw situatie en belangen goed kennen bent u niet onder- of oververzekerd en betaalt u dus niet te veel en ook niet te weinig.

Wij werken nauw samen met ervaren professionals. Wanneer uw situatie daarom vraagt schakelen wij voor u een deskundige in. Wij hebben uitstekende samenwerking en tariefafspraken met:

  • Fiscaal juristenGroup of Business People in a Meeting with Business Icons
  • Echtscheidingsmediators
  • Advocaten
  • Notarissen
  • Accountants

Zo blijven wij het overzicht voor u houden en regisseren wij alles wat er in uw belang geregeld moet worden.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

 

* vereiste invoer

Afspraak maken