Onze visie en missie

Onze visie

Wij zien dat banken en verzekeraars zich steeds verder terugtrekken op het gebied van klantadvisering. Het geven van advies is geen kernactiviteit van die maatschappijen. Zij hebben tenslotte primair belang bij het aanbieden van hun financiële producten. Wij vinden dat de combinatie van aanbieder en adviseur geen stand kan houden. Klanten hebben door de complexiteit van productvoorwaarden, het specifieke acceptatiebeleid van maatschappijen en de fiscale regelgeving meer dan ooit behoefte aan onafhankelijk en deskundig advies.

Onze missie

Fotolia_1372828_LAls onafhankelijk financieel dienstverlener is het onze missie klanten te helpen een fijn leven te hebben. Wij stellen samen met hen vast wat zij belangrijk vinden, beoordelen wat noodzakelijk is en geven advies over financiële oplossingen en producten. Wij sluiten deze producten voor onze klanten af en nemen deze in beheer.

Wij zijn het aanspreekpunt bij vragen en calamiteiten. Wij streven bij al onze klanten naar een langdurige en persoonlijke relatie zodat zij financieel ontzorgd worden en financiële doelstellingen gehaald worden. Wij bedienen onze klanten op basis van deskundigheid en betrouwbaarheid en stellen het belang van onze klanten altijd centraal.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

 

* vereiste invoer
Afspraak maken