AOV

AOVDe arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ondernemers is meestal een flinke kostenpost. Zeker bij hogere leeftijden en beroepen die in een hogere risicoklasse vallen, kan de premie de winst van de onderneming zwaar drukken. Dit mag alleen geen reden zijn om de AOV niet af te sluiten.

Zonder een adequate dekking heeft de ondernemer niet veel om op terug te vallen als hij ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt. Meestal zijn er onvoldoende reserves om het inkomen voor jaren op te vangen. De arbeidsongeschiktheidsdekking mag dus niet ontbreken in het verzekeringspakket. Heeft u nog geen AOV neem dan direct even contact met ons op. Wij voorzien ZZP-ers, vennoten en DGA’s van een op maat gesneden AOV-advies en een betaalbare premie. Wist u dat de premie fiscaal aftrekbaar is als persoonlijke verplichting? Dat scheelt u doorgaans zo’n 42% op de premie.

Financieel breekijzer

Heeft u al een AOV dan kunnen wij u waarschijnlijk veel geld besparen. U sluit bij ons een polis zonder (hoge) doorlopende provisie maar met een gerichte serviceovereenkomst voor het onderhoud. Hiernaast stemmen wij dekkingsvoorwaarden en premies optimaal af op uw situatie. De praktijk leert dat wij € 1.200 tot € 2.500 voor u kunnen besparen. In veel gevallen met dezelfde dekking als dat u gewend was! Laat ons uw financiële breekijzer zijn en doe de AOV Quick Scan!

AOV Quick Scan  ▶

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

* vereiste invoer

Afspraak maken